Szállítás

Az egyes termékek szállí­tási idejét azok adatlapján tűntetjük fel, ezek általában termékenként különböznek.  A szállí­tás költsége függ a fizetés és a szállí­tás módjától, postai szállí­tás esetén a csomag súlyától is és ingyenes bizonyos rendelési érték felett. A rendszer a költséget automatikusan számí­tja és a rendelési folyamat végén kijelzi. A szállí­tási  költségeket az oldal alján található táblázatokban láthatja.

2 féle szállítási/átvételi mód közül választhat:

Futárcéges szállítás

A futárral való szállí­tás előnyt jelenthet, ha sürgős a szállí­tás, mivel a kézbesí­tés nagyobb biztonságú és sikertelen kézbesí­tés esetén telefonon egyeztetnek az újabb szállí­tási időpontról. Kérjük, hogy olyan szállí­tási cí­met adjon meg, ahol hétköznap 8-17 óra között át tudják venni a csomagot, a futár csak ebben az időpontban kézbesít ! Felhívjuk figyelmét, hogy napon belül nem tudjuk meghatározott időre küldeni a csomagot ! Amennyiben ez probléma Önnek, kérjük, hogy válasszon egy Pick-pack pontot az átvétel helyének ! Szállítási idő: a csomag feladást követő GARANTÁLT Budapesten 1., vidékre általában 1., maximum 2. munkanap.

Pick-pack átvételi pontok

Amennyiben nem tud megadni olyan átvételi helyet, ahol hétköznap 8-17 óra között át tudják venni csomagot, úgy lehetősége van az ország több mint 400 Pick-pack pontján átvenni azt. A Pick Pack Pontok olyan , hírlapüzletek, valamint és töltőállomások melyek frekventált helyeken találhatóak meg. Többségükben bankkártyával is fizethet és hétvégén is nyitva vannak. Szállítási idő: a csomag feladást követő GARANTÁLT 2. munkanap


Fizetés

Fizetés utánvéttel

A csomag átvételekor készpénzben kell fizetni.

Fizetés interneten, bankkártyával

A következő tí­pusú bankkártyákkal tud fizetni interneten keresztül:

A mi rendszerünkhöz nem jut el bankkártyájának adata, a fizetési folyamat közben átirányitjuk az OTP bank weboldalára, webáruházunk csak egy értesí­tést kap a bankttól, hogy sikerült-e a tranzakció vagy sem. Bővebb információt itt talál PDF formátumban.


 Szállí­tási költség futárral való szállí­tás esetén

Fizetési mód

Szállítási költség

Értékhatár, mely felett ingyenes a szállítás

Utánvét 990 Ft 19 000 Ft
Internetes bankkártya / MasterPass 990 Ft 19 000 Ft

 

 Szállí­tási költség Pick-pack ponton való átvétel esetén

Fizetési mód

Szállítási költség

Értékhatár, mely felett ingyenes a szállítás

Utánvét 790 Ft 15 000 Ft
Internetes bankkártya / MasterPass 790 Ft 15 000 Ft


 Szállí­tási költség személyes átvétel esetén

Fizetési mód

Szállítási költség

Értékhatár, mely felett ingyenes a szállítás

Utánvét 0 Ft 0 Ft
Internetes bankkártya / MasterPass 0 Ft 0 Ft

Termékeinkre a jogszabályban meghatározott 14 napos elállási jogot biztosítjuk. Felhívjuk figyelmét, hogy a visszavásárlási jogával csak akkor élhet, ha terméket nem használta, viselte és az sérülésmentes. A visszaküldés költségét a vásárlónak kell viselnie.

jQuery Carousel