online vásárlás kártya adatok nélkül
jQuery Carousel

Szállítás

Az egyes termékek szállí­tási idejét azok adatlapján tűntetjük fel, ezek általában termékenként különböznek.  A szállí­tás költsége függ a fizetés és a szállí­tás módjától, postai szállí­tás esetén a csomag súlyától is és ingyenes bizonyos rendelési érték felett. A rendszer a költséget automatikusan számí­tja és a rendelési folyamat végén kijelzi. A szállí­tási  költségeket az oldal alján található táblázatokban láthatja.

3 féle szállítási/átvételi mód közül választhat:

Futárcéges szállítás

A futárral való szállí­tás előnyt jelenthet, ha sürgős a szállí­tás, mivel a kézbesí­tés nagyobb biztonságú és sikertelen kézbesí­tés esetén telefonon egyeztetnek az újabb szállí­tási időpontról. Kérjük, hogy olyan szállí­tási cí­met adjon meg, ahol hétköznap 8-17 óra között át tudják venni a csomagot, a futár csak ebben az időpontban kézbesít ! Felhívjuk figyelmét, hogy napon belül nem tudjuk meghatározott időre küldeni a csomagot ! Amennyiben ez probléma Önnek, kérjük, hogy válasszon egy Pick-pack pontot az átvétel helyének ! Szállítási idő: a csomag feladást követő GARANTÁLT Budapesten 1., vidékre általában 1., maximum 2. munkanap.

Pick-pack átvételi pontok

Amennyiben nem tud megadni olyan átvételi helyet, ahol hétköznap 8-17 óra között át tudják venni csomagot, úgy lehetősége van az ország több mint 400 Pick-pack pontján átvenni azt. A Pick Pack Pontok olyan , hírlapüzletek, valamint és töltőállomások melyek frekventált helyeken találhatóak meg. Többségükben bankkártyával is fizethet és hétvégén is nyitva vannak. Szállítási idő: a csomag feladást követő GARANTÁLT 2. munkanap


Személyes átvétel

A termékeket átveheti a VIII.ker. Budapest József körút 11. sz-nál található partnerünknél. Ny: H-P:10-18. Kérjük adja le rendelését az interneten keresztül és várja meg értesítésünket, mert a termékeket központi raktárunkból szállítjuk! Szállítási idő 1-2 munkanap (raktáron lévő termékek esetében)

Fizetés

Előre utalás

Amennyiben ezt fizetési módot választja, kérjük a megrendelt termékek értékét utalja át a visszaigazoló e-mailben szereplő OTP bankszámlaszámunkra a rendelési kód feltüntetésével. Az összeg megérkezése után küldjük rendelését. Ha bankfiókban fizeti be, akkor 250 Ft-tal fizessen többet.

Fizetés utánvéttel

A csomag átvételekor készpénzben kell fizetni.

Fizetés interneten, bankkártyával

A következő tí­pusú bankkártyákkal tud fizetni interneten keresztül:

A mi rendszerünkhöz nem jut el bankkártyájának adata, a fizetési folyamat közben átirányitjuk az OTP bank weboldalára, webáruházunk csak egy értesí­tést kap a bankttól, hogy sikerült-e a tranzakció vagy sem. Bővebb információt itt talál PDF formátumban.

OTPAY

Fizessen egyszerűen és biztonságosan okostelefonja segítségével az OTPAY alkalmazáson keresztül. Töltse le az OTPAY alkalmazást regisztrálja bankkártyáját, és a jövőben fizetéshez már csak a telefonszámát kell megadnia. További információkat az OTPAY szolgáltatásról ezen az oldalon talál.

 Szállí­tási költség futárral való szállí­tás esetén

Fizetési mód

Szállítási költség

Értékhatár, mely felett ingyenes a szállítás

Előre utalás 690 Ft 15 000 Ft
Utánvét 890 Ft 15 000 Ft
Internetes bankkártya / MasterPass 990 Ft 25 000 Ft

 

 Szállí­tási költség Pick-pack ponton való átvétel esetén

Fizetési mód

Szállítási költség

Értékhatár, mely felett ingyenes a szállítás

Előre utalás 590 Ft 10 000 Ft
Utánvét 590 Ft 10 000 Ft
Internetes bankkártya / MasterPass 590 Ft 25 000 Ft


 Szállí­tási költség személyes átvétel esetén

Fizetési mód

Szállítási költség

Értékhatár, mely felett ingyenes a szállítás

Előre utalás 0 Ft 0 Ft
Utánvét 0 Ft 0 Ft
Internetes bankkártya / MasterPass 0 Ft 0 Ft

Termékeinkre a jogszabályban meghatározott 14 napos elállási jogot biztosítjuk. Felhívjuk figyelmét, hogy a visszavásárlási jogával csak akkor élhet, ha terméket nem használta, viselte és az sérülésmentes. A visszaküldés költségét a vásárlónak kell viselnie.